M&A-ansvarig sökes

By 27 juli, 2018Jobb

Net Gaming Europe AB (publ) är en snabbväxande och ledande aktör inom iGaming lead generation. Vår mission är att hjälpa människor att lättare fatta rätt beslut inom iGaming genom våra digitala varumärken. Vi vill att våra varumärken ska vara oberoende, innovativa och snabba. Vår organisation kännetecknas av stark kultur, datadrivet arbetssätt och stort tekniskt kunnande. Net Gaming som är noterat på Nasdaq First North Premier har idag drygt 80 medarbetare som driver våra digitala varumärken på över 30 geografiska marknader. Mer information finns på www.netgaming.se.

Vi söker nu vår nästa stjärna som vill bli en del av vårt vinnande team. Du kommer att anställas som M&A-ansvarig och rapportera direkt till vår VD. För den rätta kandidaten ges möjlighet till att fortsätta växa inom bolaget vid topprestation. Vi letar efter en hungrig, driven, analytisk och resultatfokuserad person som är van att topprestera i ett högt tempo.

Jobbeskrivning

  • Scouta och organisera sökandet efter lämpliga förvärvsobjekt
  • Initiera kontakt med potentiella förvärvsobjekt samt strategiskt utvärdera om dessa passar fastslagna investeringskriterier
  • Koordinera och sammanställa bakgrundsmaterial till beslutsmaterial inför buddiskussioner
  • Koordinera arbetet med att ta fram relevanta avtal, DD-arbete etc
  • Aktivt sätta strategisk plan tillsammans med VD för att hela tiden hålla den interna M&A-planen uppdaterad

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är van att prestera med toppbetyg och toppresultat. Du har mycket goda förkunskaper i Excel och Powerpoint. En fördel är om du arbetat tidigare som analytiker inom bank & finans, eller som Managementkonsult. Ett krav är att du är flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du hungrig och nyfiken med ett strategiskt och analytiskt sinne att snabbt kunna identifiera problem och förstå kärnan kring dessa. Du har ett genuint intresse av aktier, IR, analyserar själv aktier och förstår den noterade miljön. Du är van att ta fram strategiskt material till VD och styrelse. Du är väldigt ambitiös, har hög arbetskapacitet, är självständig och initiativtagande samt är handlingskraftig och en sann doer.

Ansökan

Ansökan mailas till Marcus Teilman på marcus.teilman@netgaming.se. Frågor kan även ställas på telefon +356 9936 7352. Du kommer att arbeta från Stockholm, men vara beredd på att resa i tjänsten.