Framåt och uppåt – med hjälp av kloka beslut

Vi styr bolaget mot tydliga mål

Net Gaming Europe AB (publ.) har att i första hand tillämpa svensk aktiebolagslag och de regler som följer av att aktien är noterad på AktieTorget.

Ledning

MARCUS TEILMAN

VD och koncernchef

Innehav antal aktier: 37 003
Innehav antal teckningsoptioner: 1 000 000
Innehav antal personaloptioner: 300 000
Marcus Teilman har arbetat inom koncernen sedan 2005 och var tidigare anställd som CFO i Net Gaming Europe AB (publ). Han har tidigare även jobbat inom e-handelsindustrin.

RICHARD CHINDT

Group CFO

Innehav antal aktier: 0
Richard är civilekonom med inriktning mot redovisning och revision i botten och har arbetat med ekonomi på ett eller annat sätt under 30 år. Han har erfarenhet från uppdrag och anställningar som redovisningschef/ekonomichef såväl i medelstora som i noterade företag och var under perioden 2006-2012 ansvarig för Equity Trusts verksamhet i Sverige. Equity Trust var då världens näst största aktör inom administration och uppsättning av gränsöverskridande bolagsstrukturer. Han var under ca ett års tid varit VD i Heart of Brands AB, ett Aktietorgsnoterat bolag inom mode och detaljhandel. Richard sitter idag i styrelsen för bl.a. Blue Engine AB, ExperITence AB, LAScan Beverage Company AB samt Caraboto One AB.

JONAS PETERSSON

CTO & Head of Business Intelligence

Innehav antal aktier: 5 000
Innehav antal personaloptioner: 250 000
Jonas har över 20 års erfarenhet av programmering och IT-drift. Han har tidigare arbetat åt bland andra 3L System, Eniro, Alltommotor, ICA AB samt som egen konsult.

Styrelse

HENRIK KVICK

Styrelseordförande sedan april 2012

Innehav antal aktier (via bolag): 43 383 494
Henrik Kvick är VD för sitt privata investmentbolag och är Civilingenjör Inustriell Ekonomi från Linköpings Tekniska Högskola. Henrik är även styrelseordförande i bl.a. NetJobs Group AB (publ) och myTaste AB (publ), bägge bolagen listade på Nasdaq OMX First North.

JONAS BERTILSSON

Styrelseledamot sedan november 2016

Innehav antal aktier: 437 749
Jonas Bertilsson arbetar som investeringschef på Varenne och är Civilekonom inom Redovisning och Finansiering från Handelshögskolan i Stockholm. Jonas är även styrelseledamot i Mengus Stockholm 2011 AB, Bed Factory Sweden AB och Pema Sweden AB.

TOBIAS FAGERLUND

Styrelseledamot sedan juni 2015

Innehav antal aktier: 0
Tobias Fagerlund har en Jur. kand. från Stockholms Universitet och är idag VD för First North-listade SpiffX AB. Tobias har lång erfarenhet inom spelbranschen bland annat som VD för B2B Poker, Entraction Ltd och Igame Ltd, Nordenchef för BetClic Everest Group och som medgrundare av Relax Gaming Ltd. Tobias är även styrelseledamot i PlayHippo AB.

JONAS SÖDERQVIST

Styrelseledamot sedan juni 2016

Innehav antal aktier: 0
Jonas Söderqvist är idag VD och grundare av myTaste AB (publ.), noterade på OMX Nasdaq First North. myTaste AB driver bl.a. Matklubben, som är Sveriges största matcommunity samt myTaste, som är världens tredje största matsajt.

MARCUS TEILMAN

VD sedan maj 2012, styrelseledamot sedan maj 2013

Innehav antal aktier: 37 003
Innehav antal optioner: 1 000 000
Marcus Teilman har arbetat inom koncernen sedan 2005 och var tidigare anställd som CFO i Net Gaming Europe AB (publ). Han är Civilekonom från Stockholms Universitet och har tidigare även arbetat inom e-handelsindustrin.

Dokument för nedladdning

Bolagsordning

Ladda ner bolagsordningen för Net Gaming Europe AB.

Ladda ner PDF

Konvertibelvillkor

Villkor för konvertibler 2016/2019 om 140 Mkr, som utfärdades i oktober 2016.

Läs mer

Årsstämma 2017

Nedladdningsbara dokument till årsstämman 2017.

Läs mer