Nyemission genomförd

By 26 februari, 2009Pressmeddelanden-old

FishNChips Holding AB (publ) har nu genomfört en nyemission där 4 289 021 aktier nyemitteras. Bolaget tillförs härmed 2 187 400,71 SEK, varav skulder om totalt 894 550,71 SEK kvittas. Efter genomförd emission uppgår antalet aktieägare i FishNChips till cirka 200 stycken. Första dag för handel i aktien på AktieTorget är planerad till den 24 mars 2009.

Spelmarknaden där FishNChips är verksamma, är enligt bolagets bedömning inne i en konsolideringsfas där mindre aktörer har att välja på att gå samman eller försvinna. FishNChips avser att leda denna konsolidering och bolaget har under de senaste månaderna genomfört fem förvärv. Det senaste förvärvet är, som tidigare kommunicerats, en inkråmsaffär av Stingbet Ltd.

Som listat bolag kan FishNChips realisera sin affärsmodell som inkluderar rakeback i aktier som ett alternativ för spelarna (kunderna). En löpande handel i aktien skapar ett attraktivt erbjudande för kunderna. Genom att kunderna kan bli aktieägare skapas dessutom ett långsiktigt lojalitetsincitament samtidigt som koncernens marginaler främjas.

FishNChips kommer inom kort att kalla till extra bolagsstämma där beslut föreslås tas om att slutföra förvärvet av Stingbet Ltd., vilket presenterats i tidigare pressmeddelande. Vid slutfört förvärv av Stingbet Ltd. kommer antalet aktier i bolaget att uppgå till cirka 48,4 miljoner aktier.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Gustaf Hagman,VD
0708-80 55 22

FishNChips Holding AB (publ)
Telefon: 08-410 380 44
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fishnchipsholding.com