Net Gaming genomför nyemission

By 9 november, 2012Pressmeddelanden-old

Styrelsen för Net Gaming Europe AB (publ) har idag beslutat att genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Emissionen uppgår totalt till 9 971 000 SEK med en teckningskurs om 0,26 SEK och kallelse till extra stämma kommer att gå ut inom ett par dagar.

Emissionen kommer att garanteras till 100% av Henrik Kvick AB. Henrik Kvick AB är idag bolagets största aktieägare och äger idag 9 788 899 aktier, vilket är ca 51,05% av bolagets totala antal aktier och röster. Om ingen annan kommer att teckna sig i nyemissionen kommer Henrik Kvick AB:s innehav att uppgå till nästan 83%.

– Vi har under en lång tid redovisat ett negativt rörelseresultat men vi arbetar hårt på att se över våra kostnader så vi successivt börjar närma oss en lönsamhet. Vi arbetar för närvarande på att skapa och utveckla ett nytt varumärke som är fokuserat på casinospelande både på Internet och i mobilen. För att kunna växa i en klart snabbare takt krävs dock ytterligare kapital för att marknadsföra varumärket och tjänsten till en bredare publik, kommenterar Marcus Teilman.

Extra stämma planeras till den 11 december 2012. Mer information kring nyemissionen kommer att publiceras i samband med kallelsen till extra stämman och då beslutsunderlagen inför den extra stämman publiceras.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Marcus Teilman, VD
0708-17 57 77

Net Gaming Europe AB (publ)
Telefon: 08-410 380 44
E-post: [email protected]
Hemsida: www.acroud.com