PokerLoco tecknar samarbetsavtal med pokeragentur i Brasilien

By 20 november, 2014Pressmeddelanden-old

PokerLoco Malta Ltd. har tecknat avtal med pokeragenturen MojaveSports i Brasilien.

Net Gaming Europe AB:s dotterbolag, PokerLoco Malta Ltd. har tecknat samarbetsavtal med MojaveSports, en ledande brasiliansk agentur för pokerspelare. Grundare av MojaveSports är Felipe Ramos, som själv kommit till finalbordet i några av världens största pokerturneringar såsom World Series of Poker. Idag driver Felipe Ramos MojaveSports, som dels är en pokerskola för att utbilda blivande proffs i poker och dels en agentur för kontrakterade sponsrade pokerspelare. De bästa spelarna blir sedan sponsrade i olika livepokerturneringar runt om i världen. Ramos skriver idag regelbundet olika artiklar i pokertidningar runt om i Brasilien samt figurerar som expertkommentator i brasiliansk TV.

Samarbetet innebär bl.a. att PokerLocos varumärke blir exponerat främst i Brasilien, men även runt om i världen i samband med dessa livepokerturneringar. Dessutom kommer Felipe Ramos personligen att bidra till utvecklingen av PokerLocos varumärke samt lokalanpassningar av funktioner på sajten. PokerLoco har idag drygt 370 000 spelare från Brasilien med låg aktiveringsgrad. Genom samarbetet med MojaveSports hoppas vi kunna börja kapitalisera på vår stora databas.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Marcus Teilman, VD
0708-17 57 77

Net Gaming Europe AB (publ)
Telefon: 08-410 380 44
E-post: [email protected]
Hemsida: www.netgaming.se