Robert Andersson ny VD i Net Gaming

Styrelsen i Net Gaming Europe AB har idag utsett Robert Andersson till ny VD och koncernchef med omedelbart tillträde. Förändringen syftar till att skapa bättre förutsättningar för Net Gaming att återgå till tillväxt med bibehållen lönsamhet och skapa aktieägarvärde på kort och lång sikt. Marcus Teilman lämnar som VD per dagens datum.

Robert Andersson, 42, har lång erfarenhet inom iGaming och digitala medier och har närmast varit VD i noterade Enlabs AB och tidigare var han VD i Catena Media Ltd. Robert har ett bevisat track-record av att leda bolag genom omfattande förändringsfaser, skapa tillväxt och stärka företagskulturer.

- Efter ett utmanade 2019 är vi i behov av förändring och ny energi. Med Robert får Net Gaming en VD som framgångsrikt drivit tillväxtbolag i vår bransch och byggt framåtlutade och innovativa organisationer med högt tempo och genomförandekraft. Robert kommer att kapitalisera på den stora potentialen inom lead generation globalt och leda bolaget tillbaka till organisk tillväxt, säger Henrik Kvick, styrelseordförande i Net Gaming.

- Net Gaming befinner sig på en spännande plats i en väldigt dynamisk marknad. Det ska bli otroligt spännande att jobba med teamet på Net Gaming för att accelerera tillväxten och skapa nästa kapitel i Net Gaming, säger Robert Andersson

-Marcus har lett Net Gamings transformering från liten speloperatör till en ledande aktör inom lead generation. Jag och hela styrelsen tackar Marcus för sin tid och stora engagemang i Net Gaming och önskar honom all lycka till i framtiden, säger Henrik Kvick, styrelseordförande i Net Gaming.


r mer information vänligen kontakta:

Henrik Kvick, styrelseordförande Net Gaming Europe AB
Mobil: +46-70-3166010
Mail: [email protected]

Robert Andersson, VD och Koncernchef Net Gaming Europe AB
Mobil: +37123723810

www.netgaming.se

Certified Adviser: FNCA Sweden AB, [email protected], +46 8 528 00 399

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Net Gaming Europe AB (publ) ska offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning, och i förekommande fall, lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 februari 2020 kl. 12.55 CET. 

Om Net Gaming
Net Gaming äger, driver och utvecklar högkvalitativa jämförelsesajter främst inom iGaming affiliation i syfte att hjälpa våra partners genom att driva högkvalitativa användare till bolagets kunder – främst speloperatörer. Genom sajterna genererar Net Gaming användare av hög kvalitet till främst globala speloperatörer. Företaget grundades 2003 och har drygt 70 medarbetare med huvudkontor på Malta. Aktien (NETG) är noterad på Nasdaq First North Growth Market Premier. Certified Adviser: FNCA Sweden AB, [email protected], +46 8 528 00 399.